TRANSPORT, LOGISTICA, DISTRIBUTIE MARFA, ASISTENTA VAMALA

ITK LOGISTIC GRUP S.R.L., cu sediul in Bucuresti, partener al cunoscutului grup multinational ITK – TRASPORTI INTERNAZIONALI din Italia, cu o experienta acumulata in peste 30 de ani in domeniu, va ofera o vasta gama de servicii de transport marfa nationale si internationale, logistica, distributie si asistenta vamala dupa cum urmeaza:

>> Transport rutier
>> Transport maritim
>> Transport aerian
>> Transport feroviar

>> Harta acoperire

Logistica integrata intr-un network international, permite programarea si monitorizarea activitatilor operative de transport prin tehnologii moderne, asigurand tranzitari de maxima siguranta dobandita in multi ani de activitate.

La oricare dintre societatile grupului nostru incercati cu incredere serviciile de transport in regim de grupaj si complete “din” si respectiv “pentru” Italia si toate tarile UE, catre cele mai diferite destinatii din Europa de Est, respectiv “pentru” si “din” Romania, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Rep. Ceha, Serbia, Polonia, Rep. Moldova, Ucraina, Bielorusia, Republicile Baltice, Rusia si celelalte tari din ex Uniunea Sovietica.

Prin intermediul partenerilor nostrii din Italia cu filiale in Vanzago – Milano, aeroportul Malpensa, Torino, Verona, Vicenza, Ancona, ale societatilor noastre din Rusia si Bulgaria, a corespondentilor permanenti din toata Europa, Statele Unite, Mediul si Extremul Orient, ITK LOGISTIC GRUP, va ofera serviciile cele mai moderne si de cea mai buna calitate punand la dispozitia dumneavoastra o structura organizata avand un sistem de calitate certificat, capabila sa satisfaca orice fel de cerere. Efectuam incarcari, preluari de marfa din orice zona a tarii de plecare, predari de marfa in orice zona a tarii de destinatie, deplasari interne si depozitari de marfa sub si fara sigiliu vamal, operatiuni de ambalare si etichetare speciala, operatiuni vamale la cel mai inalt standard.

Va rugam sa nu uitati ca suntem alaturi de dumneavoastra pentru a solutiona nu numai cererile comenzilor primite, in curs de desfasurare, si pentru care va multumim dar si pentru a va da consultanta necesara legata de logistica, distributie, asistenta vamala care v-ar avantaja cat mai bine. De asemenea, efectuam devize gratuite si target price pentru toate tipurile de transport si asigurari de marfa pentru clientii nostrii dedicati, din si pentru orice destinatie in care opereaza grupul nostru.

ITK LOGISTIC GRUP organizeaza, efectueaza si asigura desfasurarea transporturilor de marfa rutiere, maritime, fluviale si aeriene, precum si activitatilor conexe acestora la nivel international si pe teritoriul Romaniei.

Transporturile de marfa si activitatile conexe se efectueaza in conditii de siguranta si calitate, cu respectarea principiilor liberei concurente si a masurilor de protectie a mediului inconjurator.

Specialistii nostrii, adevarati leaderi in sectorul transporturilor interne si internationale, isi folosesc toate cunostintele, de inalt nivel de pregatire profesionala si vasta eficienta in domeniu, pentru a veni in intampinarea cererii dumneavoastra. Ei va vor ajuta sa gasiti cea mai buna solutie de transport sau logistica la nivel intern si international precum si rezolvarea formalitatilor vamale aferente, la distanta sau prin punerea la dispozitie de personal autorizat. Toate acestea permit administrarea cea mai eficienta a serviciului “door-to-door” prin centralizarea si coordonarea sumei operatiunilor de transport de catre serviciul “customer client”.

Un sistem informatic tehnologic avansat si personalizat, creat in urma experientei cumulate in timp, implementat in directia “client–oriented” si “client–satisfaction” permite gestionarea operativa si interactiva “just–in-time” si integrarea fluxurilor de marfa si vectori de transport continuu in crestere.

Conform legii pentru aprobarea O.G. nr. 109 / 2005, art. 47:

“(1) Activitatile de intermediere a operatiunilor de transport rutier se realizeaza pe baza de contracte prin preluarea de la beneficiari a comenzilor de transport rutier, acestea urmand a fi executate de intermediar, in numele sau, prin intermediul unui operator de transport rutier public, pe baza de contracte.

(2) Sarcinile si raspunderile intermediarului rezulta din prevederile contractului de intermediere incheiat de parti.”

De asemenea mai departe art. 536 precizeaza urmatoarele:

(1) In executarea activitatii conexe de intermediere, organizarea transportului se face pe baza si in conditiile contractului incheiat intre client si intermediar precum si intre intermediar si operatorul de transport.

(2) In aplicarea prevederilor alin. (1), operatorul care detine licenta pentru serviciile de intermediere are obligatiile si responsabilitatile care rezulta din contractele respective.
In acest sens conform art 534 se considera contract si comanda acceptata numai daca contine toate elementele necesare efectuarii transportului.

La cap. X “Contraventii si sanctiuni” art. 58, lit. x) prevede constituirea de contraventie “efectuarea de activitati de intermediere a operatiunilor de transport rutier public fara existenta contractelor de transport stabilite de prezenta ordonanta de urgenta”.
Ca urmare art. 59 prevede la (1) sanctionarea cu amenda de la 10.000 lei (RON) la 15.000 lei (RON), aplicata intreprinderilor sau operatorilor de transport rutier romani sau straini dupa caz, respectiv pentru faptele prevazute la art.58, lit. x).

Referitor la conventia CMR va aducem la cunostinta conform art. 535 :

(1) Dispozitiile pct. 2 si 3 ale art. 1 precum si cele ale art. 2 – 30 si 32-41, cu exceptia celor prevazute la art. 23 pct.3 ale Conventiei referitoare la contractul de transport international de marfuri pe sosele (CMR), semnata la Geneva, Elvetia, la 19 mai 1956, la care Romania a aderat prin Decretul nr. 451 din 20 noiembrie 1972 publicat in Buletinul Oficial nr. 145 din 6 decembrie 1972, denumita in continuare Conventia CMR, sunt aplicabile de plin drept transporturilor publice rutiere de marfuri executate cu vehicule in trafic national.

(2) In trafic national, prevederile art. 23 pct.3 al Conventiei CMR vor avea urmatorul cuprins: “Totusi cuantumul despagubirilor nu poate depasi echivalentul in lei a 2,5 USD/Kg greutate bruta lipsa”.

SOLUTII MAI BUNE SI MAI SIGURE!   MAI CONVENABILE!   MAI RAPIDE!

Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice alte informatii si cotatii de pret, va rugam sa completati fisa de client si veti primi cu ocazia primei comenzi un bonus de 5% pe care il veti putea folosi ca discount la urmatorul transport conform tarifelor de grupaj in vigoare.
Folosim aceasta ocazie pentru a va trimite salutarile noastre cele mai cordiale.

Harta acoperire ITK:
Harta acoperire ITK

^ sus