Servicii

Incercati cu incredere serviciile nostre de transport in regim de grupaj si complete din Italia si pentru ITALIA, si toate tarile UE catre destinatii din Europa de Est, respectiv pentru si din ROMANIA, UNGARIA, BULGARIA, POLONIA, REPUBLICA CEHA, SLOVACIA, REPUBLICILE BALTICE, UCRAINA, RUSIA si celelalte tari din EX URSS.

Prin intermediul partenerilor nostri din ITALIA, avand filiale in Vanzago - Milano, Torino, Verona, Vicenza si a corespondentilor permanenti din celelalte tari, va oferim serviciile noastre de cea mai buna calitate, punand la dispozitie o structura organizata avand un sistem de calitate certificat, capabila sa satisfaca orice fel de cerere (incarcari, preluari de marfa din orice zona a tarii de plecare, predari de marfa in orice zona a tarii de destinatie, deplasari interne si depozitari marfa, operatiuni vamale) la cel mai inalt standard.
Oferta noastra este valabila aici.

Servicii de grupaj saptamanale multiple "din" si "pentru" Romania "catre" si "din" Italia

Serviciul rutier ofera plecari saptamanale multiple “din” si “pentru” terminalul nostru din Vanzago – Milano unde beneficiem de punct vamal propriu la ITK sau SOGEMAR si din terminalul nostru din Verona cu punct vamal la ITK sau D.C. QUADRANTE EUROPA,fiind prevazute trei puncte de sosire in Romania la ORADEA, DEVA si BUCURESTI de unde conform cerintelor dvs. marfa poate fi distribuita pe intreg teritoriul Romaniei.

ITK LOGISTIC GRUP SRL beneficiaza pentru toti Clientii sai de tarife si servicii convenzionate prin urmatorii comisionari vamali: ROMTRANS din Oradea – vama la distanta, EXPERT TRADING din Deva – vama la distanta si SHANE CONSULT din Bucuresti.

Va putem oferi tarife optime pentru transport aerian cu plecari si servicii consolidate de trei ori pe saptamana din Milano, Verona si Treviso direct pentru Timisoara, Cluj si Bucuresti.
Oferim servicii de transport feroviar international si transport maritim
containerizat.

Transporturi rutiere specializate pentru toate destinatiile “din” si “pentru” Europa de Est

Dispunem de vectori de linie de maxima incredere si costuri competitive. Serviciul este garantat de o gama larga de mijloace de transport cu prelatasau tip duba, respectiv  TIR-uri de 13,6 ml, Jumbo « gat de lebada » si tip mega trailer, cu ADR, camioane port - containere, camioane specializate cu standere pentru transport imbracaminte, mijloace de transport pentru marfa agabaritica, camioane frig si camionete dedicate de 6,5 ml.

Logistica integrata intr-un network international, permite programarea si monitorizarea activitatilor operative de transport prin tehnologii moderne, asigurand tranzitari de maxima siguranta dobandita in multi ani de activitate.


SOLUTII MAI BUNE!  MAI CONVENABILE!  MAI RAPIDE!