SERVICII - Transport rutier

ITK LOGISTIC GRUP S.R.L., cu sediul in Bucuresti, partener al cunoscutului grup multinational ITK – TRASPORTI INTERNAZIONALI ITALIA, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, va ofera o vasta gama de servicii de transport marfa - nationale si internationale, logistica, distributie si asistenta vamala.

Transportul rutier de marfa specializat, se realizeaza prin servicii regulate, speciale si ocazionale dupa cum urmeaza:

- Transport rutier in trafic national
- Transport rutier in trafic international
- Transport rutier agabaritic
- Transport rutier in zone de mic trafic de frontiera
- Transport rutier local
- Transport rutier interjudetean

In functie de graficele de circulatie optimizate, realizam transporturi de marfa in regim de grupaj sau complet pentru multiple destinatii «din» si «pentru» Europa de Est.
Mijloacele de transport pe care le avem la dispozitie prezinta o maxima incredere si costuri competitive. Serviciul este garantat de o gama larga de mijloace de transport cu prelata sau tip duba.
Se asigura servicii regulare pentru TIR-uri de 13,6 ml, camioane specializate cu standere pentru transport imbracaminte si camionete dedicate de 6,5 ml si camioane port-container.
De asemenea se asigura servicii speciale si ocazionale pentru camioane tip Jumbo “gat de lebada”, megatrailer si semiremorca pentru volum mare, mijloace de transport pentru marfa agabaritica si camioane frig.
Tot in regim de servicii de transporturi speciale asiguram:
- transport rutier de marfuri periculoase (in conditile respectarii prevederilor Acordului European referitor la transportul rutier international al marfurilor periculoase A.D.R.);
- transport rutier al deseurilor periculoase (in conditiile respectarii reglementarilor specifice in vigoare);
- transport de animale vii.
Toate transporturile se efectueaza in limita maxima a disponibilitatii mijloacelor nostre de transport.

Servicii de grupaj saptamanal regulare, speciale si ocazionale

Serviciul rutier ofera plecari saptamanale multiple “din“ si “pentru” terminalul nostru din Vanzago – Milano unde beneficiem de punct vamal propriu la ITK sau SOGEMAR si din terminalul nostru din Verona cu punct vamal la ITK sau D.C. Quadrante Europa, fiind prevazute trei puncte de sosire in Romania la ORADEA, DEVA si BUCURESTI, de unde din depozitele noastre conform cerintelor Dvs. marfa poate fi distribuita pe intreg teritoriul Romaniei.

ITK LOGISTIC GRUP beneficiaza pentru toti clientii sai cu contracte in derulare, de tarife si servicii conventionate prin urmatorii comisionari vamali: Romtrans – Oradea cu vama la distanta si posibilitatea vamuirii chiar Sambata sau Duminica, Export – Trading – Deva cu vama la distanta si Shane Consult din Bucuresti – Vama Baneasa